Teun Verheij nummer 1 in MC top 20

Teun Verheij nummer 1 in MC top 20

Albron topman Teun Verheij is door Misset Catering uitgeroepen tot de nummer 1 van de Top 20 van belangrijke en invloedrijke personen in de Nederlandse catering. Hij volgt daarmee Hans Rijnierse van Sodexo op.

De lijst wordt deze week gepubliceerd in Misset Catering. De Top 20 van belangrijke cateringmensen is voor de derde keer uitgekomen. De samenstelling is gebaseerd op de actuele stand van zaken. Misset Catering richt de schijnwerper op kopstukken die hun stempel drukken op ontwikkelingen in de cateringbranche en dat ook uitdragen.

Over Verheij wordt gemeld dat hij zich niet door de waan van de dag laat leiden. ‘De lange termijn regeert bij deze bestuurder’, zo meldt Misset Catering. En verder:  ‘Geloven en investeren in de toekomst. Wie dat kan en durft in tijden van crisis verdient respect.’

In een interview met Misset Catering geeft Verheij aan hoe hij zich met Albron volledig richt en blijft richten op eten en drinken onder het dak van de klant. Het stond op dat moment overigens nog niet vast dat Verheij op de eerste plaats zou eindigen.

Ria Joosten van Joosten Catering in Neer was een opvallende binnenkomer. Zij bekleedt de tweede plaats. Deze cateringvrouw werd in januari al uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2012-2013. De complete Misset Catering Top 20 vindt u in Misset Catering 1 dat deze week verschijnt.