Paul Fagel naar hotelschool

Paul Fagel naar hotelschool

De bekende chef-kok Paul Fagel gaat werken voor de Mondriaan Onderwijsgroep in Den Haag, vroeger bekend als de Middelbare Hotelschool Haaglanden. Fagel gaat zich parttime bezighouden met het begeleiden van studenten bij hun stages in de top van de Nederlandse horeca.

Dat meldt de nieuwsbrief van Culisite.nl. ‘Het is natuurlijk enorm leuk om aan de gang te gaan met de meest talentvolle studenten. En bij de Mondriaan Onderwijsgroep is de leiding blij dat mijn enorme ervaring in de horeca nu op hun studenten kan worden overgedragen’, aldus Fagel.

Fagel vervolgt: ‘Ik kom natuurlijk ook uit een enorme actieve horecafamilie. Bij mijn ouders vroeger thuis werd er aan tafel ook alleen maar over restaurants en koken gesproken. Ik zal dus ook als een soort intermediair gaan werken tussen de hotelschool en het bedrijfsleven’.

Paul Fagel is eigenaar van restaurant Het Arsenaal in Naarden waar hij de laatste tijd erg succesvol is met een nieuw ‘hapjesconcept’. Daarnaast is de befaamde kok bezig met het opstarten van een table d’hôte voor maximaal twaalf personen. In Vreeland verbouwt hij nu een pand dat in het voorjaar van 2007 open moet gaan. Fagel is verder president van het Koksgilde.