Van huwelijksboot naar restaurantopening

Van huwelijksboot naar restaurantopening

Trouwen en een restaurant starten op dezelfde dag. Dit opvallende feit staat 1 september te gebeuren in Landsmeer. Daar stappen Etienne Bode en Eveline van der Giezen in het huwelijksbootje en openen ze op de trouwdag restaurant Chez Etienne.

Voor de huwelijksdag stelde het paar een speciaal trouwmenu samen. Het ‘menu du marriga’ heeft als amuse ‘de verbintenis van man en vrouw’. Gevolgd het ‘grosse pièce’, dat bestaat uit ‘met lint opgebonden Dorpsstraat 40a, geflambeerd met een spectaculaire opening’.

Tijdens de openingsreceptie van Chez Etienne vindt er een speciale huiswijnverkiezing plaats. Daarnaast verspreidt het nieuwe horecapaar ballonnen met speciale diner- en wijnbonnen. Chez Etienne serveert vanaf vrijdag 8 september, wanneer de eerste à la carte avond wordt gehouden, een ‘witte bruidsweken’-menu. Chez Etienne is ingericht in Italiaanse stijl.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.