Een feestavond van ongekende allure is dan bijna achter de rug. In de Westergasfabriek was het grootste tijdelijke toprestaurant van Nederland verrezen. Vier enorme mobiele keukens, prachtig ingedekte lange tafels, bijzondere verlichting, een podium in het midden met wervelend entertainment.
Zoete broodjes
De belangstelling was overweldigend. Restaurateurs moesten nee verkopen omdat de stoelen voor 250 euro als zoete broodjes over de toonbank gingen. Topchefs van de 36 aangesloten restaurants en de maîtres met hun staf zorgen voor een zesgangendiner op niveau.
Supertrots
John Beeren, in het dagelijks leven restaurateur van De Bokkedoorns in Overveen, was de motor achter dit spektakel. Hij zei ‘supertrots’ te zijn op de leden uit Nederland en België die deze viering van het 40 jarig bestaan van de Alliance inhoud hebben gegeven.
Zie ook:
» Anita Meijer zet boel op kop tijdens Gala of the Year
» Benieuwd naar het menu? Download hier...