Robberegt volgt Bastiaan op bij Karel V

Robberegt volgt Bastiaan op bij Karel V

Karel V in Utrecht heeft de opvolging van de naar Dubai vertrekkende kok Jerry Bastiaan snel rond. Jeroen Robberegt wordt de nieuwe chef de cuisine van Grand Hotel Restaurant Karel V. Robberegt staat er in zijn nieuwe functie niet alleen voor.

Robberegt, nu nog souschef onder Bastiaan, wordt bijgestaan door Martijn van Vlodorp. Van Vlodorp komt over van Golden Tulip en werkte eerder als chef-kok van Brasserie Goeie Louisa bij Karel V.

Met het duo Robberegt-Van Vlodorp denkt directeur Toon Naber een goede oplossing te hebben gevonden voor het vertrek van Bastiaan. ‘De keuze voor Robberegt is de beste garantie op de continuering van onze huidige kookstijl en kwaliteit. Robberegt heeft ervaring opgedaan bij Edwin Kats en Cees Helder en heeft in Karel V bewezen een groot talent te zijn’, aldus Naber.

Jerry Bastiaan draagt 13 augustus zijn keuken over aan Robberegt en Van Vlodorp. Bastiaan gaat in Dubai aan de slag bij een luxueuze privé club. Bastiaan kwam in 2004 bij Karel V in dienst en bezorgde het Utrechtse restaurant een Michelinster.

Zie ook:

Jerry Bastiaan vertrekt naar Dubai