Bos&Bos opent horeca met fitness

Bos&Bos opent horeca met fitness

Bos&Bos Catering opent op 15 mei een nieuw multifunctioneel horecabedrijf in Groningen: Paviljoen Sterrebos. Vergaderruimte en fitnessaccommodatie zijn aanwezig.

Paviljoen Sterrebos is gelegen aan de Helperzoom pal naast de nieuwe kantoorpanden van De Belastingdienst en Dienst Uitvoering Onderwijs. Binnen is ruimte voor 120 gasten en op het terras, grenzend aan het park, is nog eens ruimte voor 100 gasten. Voor het interieur wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, boomschors, staal, steen en beton. Het is de bedoeling om buiten naar binnen te brengen.

Op de eerste etage zijn vijf vergaderruimtes welke apart maar ook als één grote ruimte gebruikt kunnen worden. Vanaf hier is ook het balkon toegankelijk. De vergadercapaciteit varieert van twee tot 150 gasten. De vergaderruimtes zijn inmiddels al in gebruik genomen en door iedereen te boeken.

Paviljoen Sterrebos zal zeven dagen per week geopend zijn voor lunch en diner, maar ook in de vroege ochtend kunnen gasten hier al terecht. 'Op de menukaart komen mooie pure gerechten', aldus Bos&Bos. In het pand is een fitnessruimte aanwezig waar iedereen gebruik van kan maken.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.