Oud-voetbalinternational eigenaar Soho Bar Rotterdam

Oud-voetbalinternational eigenaar Soho Bar Rotterdam

Andwelé Slory wordt eigenaar van Soho Bar in Rotterdam. De voormalige profvoetballer van Feyenoord en Excelsior gaat de horecagelegenheid verbouwen en ...

Een nieuwe uitdaging voor voormalig profvoetballer Andwelé Slory. De oud-international heeft Soho Bar in het centrum van Rotterdam gekocht, meldt RTV Rijnmond.

In eerste instantie leek het te gaan om restaurant Solo, maar dat heet sinds dit jaar Hu-Fusion restaurant & lounge. Eigenaar Michael Hu maakte daar een Aziatisch fusionrestaurant van met gerechten uit met name Thailand, China en Japan. 'Een 3 gangen-keuzemenu voor 19,75 euro. Gasten kunnen kiezen uit 42 gerechten à la carte', aldus de ondernemer over zijn nieuwe concept aan de Otto Reuchlinweg.

Slory stopte anderhalve maand geleden onverwacht met het spelen van betaald voetballer. Hij leverde zijn contract in bij de Australische voetbalclub Adelaide United. Daarvoor was hij actief voor de Rotterdamse clubs Excelsior en Feyenoord.

Onder bondscoach Marco van Basten speelde de Rotterdammer twee interlands voor het Nederlands elftal. Dat was in juni 2007 tijdens een oefentrip naar Zuid-Korea.

Andwelé Slory Soho Bar eerst verbouwen. Hij hoopt de horecagelegenheid dinsdag 1 mei te heropenen.