Inventaris en grond failliet De Beukenhof opgekocht

Inventaris en grond failliet De Beukenhof opgekocht

De veiling van het failliete horecabedrijf De Beukenhof in Oegstgeest is op het laatste moment afgelast. Reden voor de afgelasting is dat de inventaris en de grond onderhands is verkocht aan de voormalige eigenaren van partycentrum La France in Oegstgeest.

Dat meldt Leidsdagblad.nl. Op het laatste moment voor de veiling van de inventaris en de grond van De Beukenhof meldde Treslong BV zich bij de notaris. Treslong wordt gerund door Ton Kooloos en Luc van der Zon die voorheen de eigenaren waren van partycentrum La France. Treslong BV was al hypotheekhouder van het pand en een stuk tuin, zo laat curator Carolien de Weerdt weten.

Het gerenommeerde bedrijf De Beukenhof van Erwin Rozendal en Jacky Weber ging in november failliet. Ook de bistroketen Koetjes en Kalfjes werd meegetrokken in het faillissement. Alleen de vestiging in Amsterdam is nog open.

Een groep van zo'n honderd vaste gasten van De Beukenhof heeft nog geprobeerd het noodlijdende bedrijf een financiële injectie gegeven. Dit plan is uiteindelijk niet doorgegaan.