Hectisch jaar voor Preuverie de Toren na overwinning Cafetaria Top 100 2011

Hectisch jaar voor Preuverie de Toren na overwinning Cafetaria Top 100 2011

Wouter, Veer en Leidy Wolters van Preuverie de Toren in Echt kijken terug op een hectisch jaar. Na de eerste plaats in de Cafetaria Top 100 stroomden de ...

De toestroom bracht wat organisatorische en logistieke strubbelingen met zich mee. Preuverie de Toren had te weinig personeel om de drukte aan te kunnen. Dat wisten ze snel op te lossen, maar er vertrok ook weer personeel. ‘Die vonden dat ze te hard moesten werken omdat het te druk was geworden,’ zegt Wouter Wolters.

Ook kwam Preuverie de Toren bak-capaciteit tekort. Er kwam een nieuwe bakwand en een transferoven voor het voorbakken van de frites. Bovendien investeerde de familie in een nieuw kassasysteem. Ondanks deze problemen is de omzet structureel gestegen: ‘We plussen tussen de 22 en 24 procent.’

Preuverie de Toren staat nu drie jaar in de eregalerij. ‘Dat vinden we jammer, we hadden graag weer meegedaan. Je moet immers altijd scherp zijn.’

» Bekijk hier de ranglijst van de Cafetaria Top 100 2012

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.