McDonald's verrast vijf stellen met Valentijndiner

McDonald's verrast vijf stellen met Valentijndiner

Vijf verliefde stellen hebben op Valentijnsdag bij kaarslicht mogen dineren bij McDonald's Zwolle. Meer dan zeventig mensen gaven zijn of haar geliefde op voor het eenmalige hamburgerdiner, dat franchisenemer Sjoerd-Jan Feenstra bedacht.

In één weekeinde gaven meer dan zeventig mensen gehoor aan de oproep van McDonald's Zwolle om zijn of haar Valentijn op te geven voor een eenmalig uniek hamburgerdiner bij kaarslicht in het restaurant.

Romantisch

Uit de inzendingen werden vijf verhalen gekozen en die stellen werden uitgenodigd voor 'eenmalig ultiem romantisch dineren bij McDonald's'.

Gedekte tafel

De winnaars kregen een gastvrij onthaal, inclusief rode roos, een plekje aan een romantisch gedekt tafeltje met kaarslicht, rozenblaadjes en livemuziek.

Hamburger

Vervolgens genoten ze van een driegangenmenu van onder andere Franse frietjes, een lievelingsburger en een dessert met een selectie van verschillende soorten McFlurry.

Frietje

'Een van de motivaties van de briefschrijvers was dat hij zijn vriendin nog zo uitgebreid kon verrassen met een luxe viergangendiner, maar dat er voor haar niets boven een knapperig frietje gaat', aldus initiatiefnemer Sjoerd-Jan Feenstra.

De franchisenemer exploiteert McDonald's-Restaurants in Heerde, Kampen en Zwolle.

Horeca Top 100
McDonald's is de nummer 1 in de Misset Horeca Top 100 van grootste bedrijven en merken. Daarmee voert het ook de Fastservice Top 20 van Snackkoerier aan.