Domino's Pizza opent 160ste zaak in Nederland

Domino's Pizza opent 160ste zaak in Nederland

Domino's Pizza opent aankomend weekend haar 160ste vestiging in Nederland. Het gaat om een zaak in het Gelderse Zevenaar nabij Arnhem.

De 160ste vestiging van Domino's Pizza is een zogeheten 'urban winkel', een zaak waarbij het interieur is ingericht met materialen als hout, beton, staal en tegels. Domino's heeft tot nu toe drie 'urban winkels' en Zevenaar is dus de vierde vestiging van deze nieuwe stijl.

Domino's Pizza Zevenaar is een franchisevestiging. Domino's Pizza gaat bezorgen tot 9 minuten rijden van de zaak in de Vondellaan 35 in Zevenaar. Naast urban winkels heeft Domino's Pizza city winkels en entice winkels.

De voornaamste redenen dat steeds meer Nederlanders hun pizza bij Domino's bestellen zijn volgens directeur André ten Wolde de snelle bezorging, de verse hete pizza en de controle over het product en de bezorging. 'In Nederland bezorgen we gemiddeld binnen 21 minuten na ontvangst van de bestelling de pizza's stomend heet aan de deur. Die pizza wordt onmiddellijk na ontvangst van de order gemaakt met uitsluitend verse ingrediënten. De klant heeft de complete controle over zijn bestelling, van de ingrediënten op zijn pizza tot de extra's en de bezorging die live te volgen is via de pizzatracker', aldus Ten Wolde.