NH Hotel Group breidt uit in Brussel

NH Hotel Group breidt uit in Brussel

Het viersterrenhotel Carrefour de l'Europe in Brussel is per 1 maart 2015 onderdeel van NH Hotel Group. Het hotel gaat verder onder de naam NH Brussels Carrefour de l'Europe. Het totaal aantal hotels van de keten in Brussel komt hiermee op zeven te liggen. De overname van het hotel ligt in lijn met het strategische vijfjarenplan van NH Hotel Group.

Maarten Markus, managing director van NH Hotel Group Benelux, UK, France, Africa & Usa, ziet NH Brussels Carrefour de l'Europe als een mooie aanvulling op de andere zes NH hotels in Brussel: 'In lijn met ons strategisch vijfjarenplan is NH Hotel Group continu op zoek naar hotels met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. NH Brussels Carrefour de l'Europe biedt ons een nieuwe kans om deze belofte waar te maken.'

Volgens Markus staat Antwerpen dan ook hoog op het verlanglijstje.

De eigenaar van het hotel is HNA Hospitality Group. Gasten van het hotel zullen vanaf 1 maart 2015 inchecken bij NH Hotels. Hotel Director Maria Gagiulo is al vier jaar verbonden aan Carrefour de l'Europe. Ook na de overname zal zij verantwoordelijk blijven voor het hotel.