Pannenkoeken bij oud-winnaars Cafetaria Top 100

Pannenkoeken bij oud-winnaars Cafetaria Top 100

Een prachtig pand aan de rand van de bossen en in het midden van Brabantse gemeenten'. John en Dorien van Holst, met hun Eethuis Van Holst in Dongen in oktober 2012 uitgeroepen tot winnaar van de Cafetaria Top 100, hebben in Rijen Spijs & IJs pannenkoeken, brasserie en ijs geopend.

De locatie is volgens John van Holst dé reden om pannenkoeken de hoofdrol te geven bij Spijs & IJs in Rijen.

Brasserie en ijssalon

Met zijn vrouw Dorien is hij sinds deze maand eigenaar van het bedrijf, dat ook een brasseriekaart voert en is voorzien van een ijssalon.

Van Holst sprak tegenover Snackkoerier eerder al van 'een kans die ze niet konden laten lopen'. In een (video-)interview legt hij dit verder uit.

'Het is een prachtig pand, gelegen aan een doorgaande weg, in een bosrijke omgeving en in het midden van de Brabantse gemeenten Tilburg, Oosterhout, Rijen en Dongen.'

John en Dorien van Holst

John en Dorien zijn ook eigenaar van het pand, dat in het verleden een café huisvestte en enkele jaren leeg stond.

'Naast pannenkoeken voeren we bewust ook een brasseriekaart en een ijssalon. We merken vooralsnog dat deze combinatie heel goed samengaat.'

Eethuis in Dongen

De ondernemers hebben Luc van Beers aangesteld als bedrijfsleider voor Spijs & IJs. Jeroen Trommelen is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in Eethuis Van Holst en Spijs & IJs.

John en Dorien van Holst werden in oktober 2012 met hun Cafetaria Eethuis van Holst in Dongen uitgeroepen tot winnaar van de Cafetaria Top 100.

Bekijk hier een fotoreportage van Spijs & IJs in Rijen. Via deze link is een video-interview met John en Dorien van Holst en bedrijfsleider Luc van Beers te bekijken.