Jerry van Zuijlen wint Personality Award

Jerry van Zuijlen wint Personality Award
Jerry van Zuijlen. Beeld van zijn nieuwste zaak staat onder het artikel

Jerry van Zuijlen is de winnaar van de Personality Award van de Horeca Top 100 van grootste merken en bedrijven-editie van 2015. Dat is op 11 mei bekend gemaakt in de Waldorf Astoria in Amsterdam.

De ras-ondernemer Jerry van Zuijlen, is al 25 jaar een bekend gezicht in de horeca aan de boulevard van Vlissingen, en daarbuiten. Met zijn imperium Amadore Hotels & Restaurants, drukt Van Zuijlen een stempel op de Zeeuwse horeca en is hij een voorbeeld voor andere ondernemers.

Boulevard
Recent lanceerde hij het plan om een glazen lift te bouwen op de boulevard van Vlissingen. Op die manier wil hij de in zijn ogen mooiste boulevard van Nederland nog mooier maken. De eigenaar van 8 horecazaken haalt zijn inspiratie naar eigen zeggen uit zijn gasten en rekent investeringen om naar kopjes koffie. Binnenkort opent de horeca-ondernemer op de markt in Middelburg een nieuw marktcafé.

Harry Westers
In de horeca top 100 van 2015 staat Amadore op de 72e plaats met 13,7 miljoen euro omzet. Van Zuijlen is de opvolger van Harry Westers die de award voor de horecapersoonlijkheid van de Misset Horeca Top 100 vorig jaar in de wacht sleepte.

Bekijk hier de ranglijst van de Horeca Top 100 2015>