Nieuwe Wagamama Kaizen op Centraal Station Amsterdam

Nieuwe Wagamama Kaizen op Centraal Station Amsterdam

Op 5 juni wordt het vierde Amsterdamse Wagamama-restaurant geopend. In de nieuwe IJ-hal van het Centraal Station introduceert de keten van noodle-restaurants Kaizen; een nieuwe versie van het vertrouwde Wagamama-concept.

Kaizen is Japans voor ‘continu verbeteren’ en dat is precies wat Wagamama met dit concept voor ogen had. Zo is er een nieuwe menukaart met naast de bestaande favorieten ook specialiteiten van de chef, zoals bijvoorbeeld ‘yakitori duck’: gegrilde eend met Japanse pannenkoekjes en een ‘citrus-yakitorisaus’.

Bovendien heeft het nieuwe restaurant ook zitplaatsen aan de bar, waardoor gasten een directe kijk hebben op de open keuken van deze Wagamama-vestiging. In de loop van 2015 zal deze formule uitgerold worden over de andere Amsterdamse restaurants.

Ontbijt
Wagamama Amsterdam Centraal gaat als eerste Wagamama buiten het Verenigd Koninkrijk ook ontbijt serveren. Gasten kunnen bijvoorbeeld kiezen uit een authentieke Japanse omelet of een ‘breakfast yaki soba’. Ook ontbreekt een broodje met ‘chicken katsu’ niet.

Op 1 juni wordt de nieuwe IJ-hal in het Centraal Station feestelijk geopend. Het Wagamama-restaurant is aan de voor- en achterzijde volledig transparant en biedt de gasten daardoor een mooi uitzicht over het IJ en het Eye Film Museum aan de overkant.