Caro van Eekelen vertrekt naar hoofdkantoor Accor Parijs

Caro van Eekelen vertrekt naar hoofdkantoor Accor Parijs
Caro van Eekelen

Caro van Eekelen is benoemd tot SVP Transformation HR wereldwijd bij AccorHotels. Binnen deze nieuwe functie gaat zij op het hoofdkantoor in Parijs invulling geven aan de nieuwe, wereldwijde HR Talent & Cultuur-divisie bij de internationale hoteloperator.

Van Eekelen (1963) was sinds 2013 landen-directeur Benelux. In die hoedanigheid hield zij zich onder meer bezig met talentonwikkeling, iets dat het hoofdkantoor van Accor in Parijs niet is ontgaan is. In haar nieuwe fucntie als senior vice president transformation HR wereldwijd gaat zij zich hier ook mede op focussen.

Nieuwe functie

Caro van Eekelen vertrekt binnenkort naar Parijs om haar functie preciezer te bespreken. Dit, mede omdat het een volledig nieuwe functie betreft, die door een aantal mensen ingevuld zal gaan worden en waarvan de exacte invullingen nog omschreven dienen te worden.

Opvolging

De medewerkers van Accor zijn maandag 14 en dinsdag 15 december ingelicht over het vertrek van Van Eekelen. Zij zal haar nieuwe functie in het eerste kwartaal van 2016 gaan bekleden. Wie haar opvolgt is op dit moment nog niet bekend.