The Seafood Bar opent derde zaak in Amsterdam

The Seafood Bar opent derde zaak in Amsterdam

Na een restaurant op de Van Baerlestraat en het Spui, opent familie de Visscher nu een derde vestiging aan de Ferdinand Bolstraat. The Seafood Market bestaat uit een take-away, waar gasten verschillende producten uit The Seafood Bar kunnen afhalen, en een restaurantgedeelte waar gasten terecht kunnen voor visgerechten.

Eigenaar Fons de Visscher ziet voldoende kansen in Amsterdam voor een derde zaak. 'We zien dat er in Amsterdam genoeg vraag is voor nog een goede viswinkel. Daarnaast is het bij vis belangrijk dat de volumes hoog zijn. Met twee goed draaiende restaurants en straks een winkel erbij kunnen we continue topkwaliteit garanderen.'

The Seafood Market
The Seafood Market is een moderne winkel in een lichte omgeving met een groot zitgedeelte. Veel producten uit de Seafood Bar zoals de kreeftensoep en fruits de mer zijn hier ook te koop voor thuis. Het assortiment bestaat daarnaast uit onder andere fish & chips, haring, kant-en-klaar maaltijden en broodjes. Naast het take-away gedeelte kan men zowel de koude als warme gerechten bestellen om ter plekke te eten.

Over The Seafood Bar
Fons de Visscher (56) was 26 jaar visboer voordat hij vier jaar geleden zijn zaak in Helmond verkocht en met zijn vrouw naar Amsterdam verhuisde. Daar opende hij in 2012 de Seafood Bar op de Van Baerlestraat, wat al snel iedere dag vol zat. In 2015 kwam daar een tweede locatie aan het Spui bij met 220 zitplaatsen. In april 2016 opende de Visscher samen met zijn zoon Pepijn (29) en dochter Fleur (28) de derde zaak op de Ferdinand Bolstraat nummer 32.