Nieuw vakantiepark Resort Maastricht opent in juli

Nieuw vakantiepark Resort Maastricht opent in juli

Resort Maastricht opent 4 juli haar deuren. Het resort is een vakantiepark in de Limburgse heuvels, met luxe vakantiewoningen, op tien minuten fietsen van het centrum van Maastricht.

Het park biedt 74 verschillende vrijstaande huizen voor de verhuur, variërend van 4 tot 20 personen waaronder boerderijen, vrij gelegen hoeves, statige notariswoningen en ambachtshuizen. De accommodaties hebben een klassieke uitstraling die is geïnspireerd op de architectuur van de Maastrichtse binnenstad en van het Limburgse platteland.

Restaurants en golfcomplex

Gasten krijgen services op hotelniveau zoals receptie, schoonmaak, beddenopmaak en handdoeken- en linnenservice. Ook biedt Resort Maastricht twee restaurants, een sport- en fitness club met zwembad en is het gelegen naast een groot golfcomplex met 27 holes.

Geen standaard vakantieoord

'Ons doel is het neerzetten van een nieuw soort vakantiepark. Geen standaard vakantieoord met allemaal dezelfde huisjes, maar kwalitatief hoogstaande woningen in verschillende klassieke stijlen', aldus  Roel de Boer, directeur van vakantieparkenontwikkelaar Dormio.

Kosten en Green Key

De recreatiewoningen van Resort Maastricht zijn vanaf 4 juli te huur en prijzen variëren van 108 tot 347 euro in het laagseizoen tot van 177 tot 569 euro in het hoogseizoen). Resort Maastricht werkt als enige vakantiepark in Nederland volgens de standaarden van Green Key.