CityHub onderscheiden met World Wide Hospitality Award

CityHub onderscheiden met World Wide Hospitality Award

Het Nederlandse hospitalityconcept CityHub is maandag 14 november in Parijs bekroond met een Worldwide Hospitality Award. Het 'hotel van de toekomst' won de gerenommeerde prijs in de categorie Best Innovation Hotel Concept.

CityHub, een initiatief van Sem Schuurkes (33) en Pieter van Tilburg (30), opende op 30 oktober 2015 zijn eerste vestiging in Amsterdam Oud-West. Met 50 futuristische slaapunits, een ‘digital first’ lobby én een app die reizigers wegwijs maakt in de stad, haakte CityHub in op de behoeftes van de travel savvy generatie Y om op ontdekkingsreis te gaan, te socializen en ervaringen direct online te kunnen delen. Het hotel werkt hard aan het openen van nieuwe locaties. In mei 2017 opent CityHub zijn deuren in Rotterdam, daarnaast zijn de mannen druk bezig met uitbreiding naar verschillende Europese steden.

'Ontzettend blij'

Sinds de opening heeft het hotel op grote (inter)nationale belangstelling kunnen rekenen en heeft het verschillende hotelinnovatie-awards in de wacht weten te slepen. De World Wide Hospitality Award is de grootste internationale waardering tot nu toe. Schuurkes en Van Tilburg zijn blij met de internationale erkenning uit de branche. 'Met CityHub willen we de traditionele hotelervaring beter te laten aansluiten bij de huidige tijdsgeest en technologische mogelijkheden. We zijn dan ook ontzettend blij met de internationale erkenning van ons concept en de winst in de categorie Best Innovation in Hotel Concept.'