Frietboutique en De Hoefslag* introduceren Friet Romantique

Frietboutique en De Hoefslag* introduceren Friet Romantique

In de dagen rond Valentijn introduceert de Frietboutique, in samenwerking met chef-kok Raoul Meuwese van de Hoefslag* de Friet Romantique. Verse friete geserveerd met zelfgemaakte mayonaise van Cabernet Sauvignon en olijven crunch. Op Instagram is een diner voor twee te winnen.

Na het succes van het ‘Frietje Boerenkool’ is het volgens de Frietboutique tijd voor wat nieuws. Februari is natuurlijk de maand van de liefde en wat is nou romantischer dan samen een frietje delen? Met die gedachten ontwikkelden Sammy en Pebbles van de Frietboutique in samenwerking met chef-kok Raoul Meuwese van De Hoefslag* de ‘Friet Romantique’. Een vers frietje geserveerd met zelfgemaakte mayonaise van Cabernet Sauvignon en olijven crunch.

Leestip: Frietje Kaviaar bij Frietboutique Amsterdam

Ron Blaauw en Marcel de Leeuw

De dames van de Frietboutique werkten al eerder samen met vooraanstaande chefs als Ron Blaauw en Marcel de Leeuw. Deze keer is dat chef-kok Raoul Meuwese van De Hoefslag* in Bosch en Duin. Rode wijn en de kleur rood zijn volgens de makers onlosmakelijk met Valentijn verbonden en vormen dan ook de basis voor de mayonaise.

Dossier: alles over ambachtelijke friet

Winactie met Instagram

De Frietboutique verloot een diner voor twee in Amsterdam met ‘Friet Romantique’ en 'heerlijke, liefdevolle snacks op het menu'. Deelnemers dienen op Instagram hun meest romantische frietmoment met uitleg te uploaden waarom zij het diner zo graag willen winnen en vervolgens @frietboutique taggen in het bericht. Vrijdag 10 februari wordt de winnaar bekend gemaakt.