Doppio Espresso: 32e koffiezaak in Delft

Doppio Espresso: 32e koffiezaak in Delft

Espressobarketen Doppio Espresso heeft in Delft haar 32e vestiging geopend. De koffieketen is bezig met een opmars, vorige maand opende Doppio aan de Zuidas in Amsterdam en in Maassluis vestigingen. De nieuwste espressobar in Delft ligt in het centrum van de historische stad.

Doppio Espresso Delft is gevestigd aan de Hippolytusbuurt 1 in hartje Delft. Er staat een Kees van der Westen Mirage koffiemachine op de balie waaruit gasten op 19 juni 2017 hun eerste koffie kregen. Doppio Espresso Delft is 7 dagen per week geopend

Gasten die onder het genot van een goede koffie hun e-mail willen checken of een plek zoeken voor een zakelijke lunch, kunnen terecht bij Doppio. Voor hen is er gratis wifi, stopcontact en een fatsoenlijke werkplek.

Aan de lange leestafel kunnen mensen genieten van een kop koffie terwijl ze de krant of een tijdschrift lezen. Door de diverse zitjes wordt het woonkamergevoel gecreëerd, die perfect zijn om bij te kletsen onder het genot van een espresso, cappuccino of een van de specials.

Franchisenemer Doppio Delft

Franchisenemer van Doppio Delft is Parham Divsalar. Parham en zijn team hebben elke dag als doel mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan. Ze willen graag iets extra’s doen voor de buurtbewoners, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers wat zij te bieden hebben.

Doppio Espresso

Doppio Espresso is in 2007 in Groningen begonnen maar weet via een franchiseformule landelijk steeds meer mensen te bereiken en heeft een behoorlijk netwerk aan winkels op weten te bouwen. Door gedisciplineerd om te gaan met mogelijkheden, samenwerkingen aan te gaan en open te staan voor verbetering is Doppio Espresso de afgelopen jaren gegroeid tot een belangrijke speler op de koffiemarkt.

Dit is de afgelopen jaren bekroond met diverse prijzen, waaronder Winnaar AD Koffietest, Publieksprijs Misset Horeca Koffie Top 100 (3x) en Best Coffee Chain Benelux (2013) en Best Coffee Chain Western Europe (2014) Allegra.