Rutte schenkt exclusief op New York Oyster Week

Rutte schenkt exclusief op New York Oyster Week

Met gin- en spijscombinaties tijdens de New York Oyster Week zet Rutte een nieuwe stap in de Verenigde Staten. De New York Oyster Week beleeft dit jaar haar zesde editie, waarbij dit keer exclusief gin van Rutte wordt geschonken.

De zesde editie van de New York Oyster Week vind van 15 tot en met 30 september plaats. 'We verheugen ons enorm op de samenwerking', zegt Myriam Hendrickx, meester distillateur van Rutte. 'Het combineren van gin of jenever met rauwe vis is een culinaire traditie in Nederland. Deze brengen we daar naar een nieuw level.'

Cocktails en oesters

De voorliefde van de destilleerderij voor het creëren van unieke combinaties met gerechten, komt tot bloei tijdens Oyster Week. Drie cocktails, die zijn bereid met de handgemaakte gins en jenevers, gaan hand in hand met diverse oestergerechten.

Rutte exclusief op zesde editie

De New York Oyster Week beleeft dit jaar haar zesde editie, waarbij dit keer exclusief gin van Rutte wordt geschonken. Diverse Oesters Rutteoestergerechten worden geserveerd met cocktails met gin en jenever. Onder meer de New York Oyster Celery Gin Snapper  en de Dutch Lemonade met Old Simon Genever.