The Seafood Bar opent in Utrecht eerste vestiging buiten Amsterdam

The Seafood Bar opent in Utrecht eerste vestiging buiten Amsterdam

The Seafood Bar opent na drie vestigingen in Amsterdam een restaurant in Utrecht. Het eerste restaurant buiten Amsterdam wordt begin 2018 geopend aan het nieuwe Stationsplein tussen Utrecht Centraal en Hoog Catharijne.

The Seafood Bar op Utrecht Centraal, was volgens eigenaar Fons de Visscher een 'eenvoudige keus. 'Onze gasten komen uit het hele land en dit is het meest bereikbare punt van Nederland. Het is het drukste station, de grootste fietsenkelder, en heeft nog eens 2000 parkeerplaatsen. Er is vooral fastfood en maar weinig kwalitatieve horeca, laat staan vis. Onze focus op hoge kwaliteit en bediening zal een aangename toevoeging zijn.'

Vierde Seafood Bar

Fons de Visscher was 27 jaar visboer in Helmond voordat hij zijn zaak verkocht. Zes jaar geleden verruilde hij samen met zijn vrouw Brabant voor Amsterdam. In Amsterdam opende de familie in 2012 haar eerste restaurant in Oud-Zuid. Na dit eerste succes leek de opening van een tweede en derde restaurant een logische stap. Dit realiseerde hij samen met zoon Pepijn en dochters Fleur en Eline. Dat de familie niet van stilzitten houdt blijkt wel weer nu ook een viswinkel nog staat gepland voor dit jaar.

Opening februari 2018

De voorbereidingen zijn in volle gang. Naast de inrichting, is de familie ook druk bezig met het samenstellen van het nieuwe team in Utrecht. Het nieuwe restaurant gaat zorgen voor werkgelegenheid aan ongeveer 70 personen. Geïnteresseerden kunnen zich melden op www.theseafoodbar.com. De opening van The Seafood Bar Utrecht staat gepland voor februari 2018.