Organics: nieuwe biologische frisdranken van Red Bull

Organics: nieuwe biologische frisdranken van Red Bull
De Bulli van Organics by Red Bull.

Maak kennis met de nieuwe biologische frisdranken van Red Bull Organics. Gemaakt van ingrediënten met een 100% natuurlijke oorsprong, geen energiedrank.

Met trots stellen we jullie voor aan de 4 verschillende smaken van Red Bull Organics.

Organics Ginger Ale – Spicy & Natural

Een gekruide smaak met prominente invloeden vanuit gember. Dit wordt aangevuld met een licht zuurtje van citroen. Het zuurtje brengt het kruidige in balans, maar voert niet de boventoon. De smaak begint fris in de mond, waarna het kruidige dit overneemt. Met een heerlijke afdronk van citroensmaak.

Serveertip: met ijs, munt, limoen, gember en bosbessen

Organics Bitter Lemon – Fresh & Natural

Het meest fris en sappig van alle varianten door natuurlijk Siciliaans citroensap als bijzondere toevoeging. Ook zorgen invloeden van quassia voor licht bittere toetsen, welke voornamelijk op te merken zijn in de afdronk.

Serveertip: met ijs, aardbei, munt en limoen

Organics Tonic Water – Dry & Natural

Een aanhoudende, doch goed gebalanceerde bitterheid wordt aangevuld met hints van citrus en kruiden. Dit tonic water is zowel zoet, zuur als wat droog. Een lekkere dorstlesser, waarmee ook in gespeeld wordt op de populariteit van tonic in het algemeen.

Serveertip: met ijs, limoen, komkommer en aalbessen.

Organics Simply Cola – Strong & Natural

Een verassende smaak met een unieke twist door de zorgvuldig geselecteerde plantenextracten. De niet te zoete ondertoon wordt afgerond door de smaak van biologische citroensap.

Serveertip: met sinaasappel, munt en ster anijs

Toegenomen vraag naar natuurlijk dranken

Deze lancering benadrukt de toegenomen vraag naar een reeks biologisch gecertificeerde, natuurlijke dranken. Organics by Red Bull biedt consumenten meer keuze als het gaat om gelegenheden voor het consumeren van frisdranken en het standaardformaat is perfect voor onderweg-gelegenheden. Voor horecaondernemers biedt de lancering een portfolio van verfrissende frisdranken met het beroemde logo van Red Bull - een echte stimulans om iets nieuws te proberen.

Wist je dat?

  • Organics by Red Bull een eigen volkswagen busje heeft omgebouwd tot bar? We noemen hem Bulli. De Bulli kan ingezet worden op verschillende events!
  • Er een Organics Kas activatie het land door gaat? Waarbij gasten in een echte kas de Organics smaken kunnen proeven en daarbij zelf hun eigen munt en limoen kunnen plukken ter plekke!

Interesse in de nieuwe Organics by Red Bull? Vraag een gratis proefpakket aan.

Dit artikel is gesponsord door Organics by Red Bull