Het bewijs dat hoge kwaliteit fustbier voor een lage prijs kan

Het bewijs dat hoge kwaliteit fustbier voor een lage prijs kan

Goedkope bierfusten? Bierbrouwerij Kroon heeft ze. Ontdek in dit artikel de drie redenen waarom deze bierbrouwer bierfusten tegen zo'n lage prijs kan aanbieden.

Kroon is een merk met een rijke historie. Al sinds 1627 wordt het gebrouwen door een familiebrouwerij in het Brabantse Oirschot. Tegenwoordig wordt Kroon gebrouwen bij Royal Swinkels Family Brewers naar het traditionele recept en volgens constante kwaliteit.

Kroon bier verkoopt al ruim twee jaar fustbier via haar eigen webshop www.kroonbier.nl. Voor €57,50 ontvang je de volgende werkdag een 50 liter fust categorie 1 bier. Voor een 20 liter fust zonder statiegeld, betaal je €34,00.

Hoge prijs-kwaliteitverhouding

Kroonbier.nl garandeert een hoge prijs-kwaliteitverhouding. Wat dat betekent voor Kroon? Smaakvol ambachtelijk pilsener leveren voor een lage prijs met een goede service.

De brouwer is trots dat Kroon door horecaondernemers in heel het land met een 8.7 wordt beoordeeld (op basis van ruim 200 reviews). Op Untappd beoordelen bierkenners en consumenten de smaak van Kroon met een 3 op 5. Dit is hoger dan de pilseners van de meeste grotere brouwerijen.

Fustbier met een lage prijs

Waarom kan Kroon de bierfusten tegen zo’n lage prijs aanbieden? Dit heeft drie redenen:

  1. Rechtstreeks bij de brouwerij
    Ten eerste bestel je rechtstreeks bij de brouwerij. Er hoeft verder niemand aan het bier te verdienen. De marge die hierdoor vrij komt, geef Kroonbier.nl terug aan de ondernemer.
  2. Plat concept
    Ten tweede is het Kroonbier.nl concept een ‘plat concept’. In de basis is de fustprijs alleen opgebouwd uit bierprijs + leveringskosten + statiegeld. Je kunt bij Kroonbier.nl ook terecht voor alle accessoires die je nodig hebt om te kunnen tappen. Deze bestel je tegen inkoopprijs. Heb je deze accessoires niet nodig? Dan betaal je hier dus niet voor. Zo betaalt iedereen de beste prijs.
  3. Logistiek volledig geautomatiseerd
    Tot slot is het volledige proces van bestelling tot levering op de achtergrond geautomatiseerd. Hierdoor maakt Kroonbier.nl weinig kosten. Mede daarom wordt de kwaliteit van de levering en de snelheid hiervan door klanten beoordeeld met een 9.1.

Bier met smaakgarantie

Bestel je als horecaondernemer een 20 liter fust en voldoet de smaak van het bier niet aan jouw wensen of aan de wensen van jouw gasten? Dan boekt Kroonbier.nl de kosten van het fust weer terug naar jouw rekening.

Kortingscode voor gratis verzending

Een bierfust van Kroon proberen? Meld je nu aan voor een kortingscode voor gratis verzending ter waarde van €15,00.