OpenTable netwerkevent: 'Get ready for Summer'

OpenTable netwerkevent: 'Get ready for Summer'

OpenTable nodigt restauranteigenaren en -managers die werkzaam zijn in de horeca, uit voor het netwerkevent 'Get ready for Summer'. Het event wordt gehouden op maandag 17 juni in Soho House Amsterdam, in samenwerking met Misset Horeca. De aankomende editie staat in het teken van het zomerseizoen. Wat kun je verwachten?

De zomer staat voor de deur! Dat betekent dat veel lokale mensen straks op vakantie zijn en juist toeristen zich weer aandienen in ons land. Toeristen die vaak nog ‘onbekend’ zijn met jouw horecazaak. Hoe verhoog je jouw omzet in die periode? Hoe ontvang je meer reserveringen van buitenlandse bezoekers? Hoe zorg je ervoor dat je door toeristen wordt opgemerkt? Hoe kan je hier het beste op inspelen? En hoe deel je je terras zo summerproof mogelijk in?

Dit en nog meer andere horecatrends en inzichten staan centraal tijdens het gratis OpenTable netwerkevent. OpenTable is wereldleider op het gebied van online reserveringen en actief in meer dan 20 landen. Waaronder Duitsland, Amerika, Japan en Engeland. Maandelijks worden er 123 miljoen restaurantreserveringen gemaakt via de software.

Zichtbaar zijn

OpenTable helpt restaurants om te groeien en zichtbaar te zijn voor (buitenlandse) gasten door de toegang tot een wereldwijd restaurantnetwerk. Toeristen worden steeds kritischer en zijn op zoek naar de beste restaurantervaringen op vakantie. Het is voor restauranthouders vaak moeilijk en kostbaar om dit publiek te bereiken met eigen marketingcampagnes.

Door de ervaring in het bieden van hospitality-oplossingen, het verbinden van dinergasten en restaurants over de hele wereld en door de positie als onderdeel van Booking Holdings - waar ook Booking.com en Kayak onder vallen - heeft OpenTable interessante inzichten verzameld om met je te delen.

In gesprek met horecapartners

Laat je inspireren over dit onderwerp door OpenTable VP, EMEA, Adrian Valeriano en ga in gesprek met andere horecapartners:

> Datum: maandag 17 juni

> Tijd: 14:00 uur tot 18:00 uur

> Locatie: Soho House, Amsterdam

Programma ‘Get ready for Summer’

14:00 uur - Aankomst & welkomstdrankje

14:30 uur - Welkomstwoord en start presentaties:

  • Lokale restauranttrends
  • Tips: hoe maak ik mijn horecazaak zomerklaar?
  • Over GuestCenter

16:10 uur - Vragenronde en discussie

16:30 – 18:00 uur - Netwerkborrel

Schrijf je nu in om verzekerd te zijn van een plek (er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar):

Dit artikel is gesponsord door OpenTable.