Foodhallen Rotterdam opent Babyrestaurant

Foodhallen Rotterdam opent Babyrestaurant

De Foodhallen in Rotterdam heeft dinsdag 18 juni een Babyrestaurant geopend. Het pop-up-restaurant, de Kleine Keuken, heeft haar deuren tot 30 juni geopend. Het initiatief is een samenwerking tussen babyvoedingmerk de Kleine Keuken, de Foodhallen en pr-bureau MissPublicity.

Het pop-up Babyrestaurant wordt gerund door Kirsten Toeset van babyvoedingmerk de Kleine Keuken. Dit bedrijf, dat gespecialiseerd is in verse biologische maaltijden voor baby’s, presenteert een gezonde menukaart voor de allerkleinsten.

'We hebben een paar van ons populairste gerechten op de kaart staan, zoals zalm met zoet aardappel en doperwtjes en pompoenrijst met wat kerrie en kokosmelk. En ook hebben we onze gezonde biologische tussendoortjes meegenomen voor de wat grotere kinderen.

Babyrestaurant Foodhallen

Nieuwe doelgroep

Naast de speelse en groene inrichting staan er ook Stokke kinderstoelen, zodat kinderen niet op schoot hoeven. Het babyrestaurant is het eerste in zijn soort in Nederland. Chong Chu, mede-eigenaar van de Foodhallen Rotterdam, legt uit: 'Wij streven ernaar continu te vernieuwen en nieuwe doelgroepen aan te trekken en een tijdelijk babyrestaurant past dus perfect in onze filosofie.'