Vandenbrink Onroerend Goed zoekt horecapartners

Vandenbrink Onroerend Goed zoekt horecapartners
Een mogelijke invulling van Strand Horst.

Vandenbrink Onroerend Goed in Ermelo zoekt exploitanten voor een groot horecacomplex op Strand Horst; een unieke zichtlocatie tussen de snelweg A1 en het recreatiegebied Wolderwijd. De bouw van een hotel, restaurant(s) en evenementenhal kan binnenkort beginnen.

Na een traject van bijna zeven jaar is het zover: bestemmingsplan Strand Horst is goedgekeurd door de gemeenteraad van Ermelo. Voor ontwikkelaar en bouwer Vandenbrink Onroerend Goed is het moment gekomen  om naar buiten te treden en exploitanten te zoeken voor een ontwikkeling waarin nog veel eigen inbreng mogelijk is. Versterking van recreatie, toerisme én de  mogelijkheden voor zakelijke dienstverlening zullen een kwaliteitsimpuls aan het hele gebied geven met als absolute eyecatchers de evenementenhal van 6.000 vierkante meter en het 60 meter hoge hotel. Het wordt een niet te missen landmark vanaf de snelweg, het water en de verre omgeving.

6,5 hectare

Strand Horst ligt ten zuidwesten van Harderwijk en ten westen van de rijksweg A28. In het noordoosten gaat het gebied over in de  oevers van Harderwijk en in het zuidwesten in Strand Nulde. De westgrens is gelegen op de gemeentegrens met Zeewolde en ligt in het Nuldernauw. Het gehele grondgebied waarop gebouwd gaat worden beslaat 6,5 hectare. ‘Wij denken dat het een goed moment is om van start te gaan op deze prachtige locatie’ aldus eigenaar en directeur Bert van den Brink.

‘Welbeschouwd is dit één van de toegangspoorten tot de Randstad en de polder. Met de ontwikkeling van Lelystad Airport in het achterhoofd (19 autominuten) is dit dé plek in de driehoek Zwolle-Amersfoort-Lelystad’.

Uitzicht op het Wolderwijd

‘Het bestemmingsplan voorziet in een hotel met 12  verdiepingen en een hoogte van circa 60 meter’ aldus Van den Brink. ‘Op de bovenste verdieping denken we aan één of meerdere restaurants met schitterend uitzicht op het Wolderwijd, de Flevopolder en de Veluwe. Daarnaast de evenementenhal van 6.000 vierkante meter. Beide objecten zouden we graag met serieuze en ervaren partijen willen invullen’. Hij benadrukt dat het terrein ook op andere gebieden een scala aan mogelijkheden biedt. ‘Een haven met aanlegsteigers, een boulevard, een bioscoop en/of theater, een congresgebouw, er zijn hoofdlijnen, maar er ligt nog veel open. We luisteren graag naar de wensen van geïnteresseerden’.

Horecapartner

Pand Strand Nulde

Vandenbrink Onroerend Goed is óók op zoek naar een exploitant voor het bijna gerealiseerde Pand Restaurant Nulde. Een restaurant van twee verdiepingen; tweemaal 500 vierkante meter.

Vandenbrink Onroerend Goed is óók op zoek naar een exploitant voor het bijna gerealiseerde Pand Restaurant Nulde (zie afbeelding). Een restaurant van twee verdiepingen; tweemaal 500 vierkante meter.

Vandenbrink Onroerend Goed profileert zich in toenemende mate als horecapartner. Naast de ontwikkelingen op Strand Horst en het nabijgelegen Strand Nulde zijn er in Nederland al diverse horeca-ontwikkelingen tot stand gekomen. ‘Luisteren naar de klant en snel schakelen is ons devies’ aldus Van den Brink.

‘We zijn niet direct afhankelijk van banken of andersoortige financieringen, dat maakt het allemaal wat eenvoudiger. De eindgebruiker blijft voor ons leading. Hij moet er uiteindelijk zijn geld gaan verdienen en daarom heeft hij een belangrijke stem in het ontwikkelingstraject. Dat geldt voor al onze projecten en in dit geval dus zeker voor Horst. Wij zijn er klaar voor. Het bestemmingsplan is goedgekeurd, al is er in het traject nog ruimte voor enkele zienswijzen. Daarna kan wat ons betreft de schop de grond in voor een schitterende ontwikkeling’.

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Vandenbrink Onroerend Goed 0341- 553143, www.vandenbrinkonroerendgoed.nl en vragen naar Bert van den Brink, Stefan Dirksen of Ted van Haren.

Dit artikel is gesponsord door Vandenbrink Onroerend Goed