Vondel Hotels voegt MAI in China Town Amsterdam toe aan collectie

Vondel Hotels voegt MAI in China Town Amsterdam toe aan collectie

Vondel Hotels voegt met MAI Amsterdam het negende 4-sterren boutique hotel toe aan haar 'the inspiring collection. Gevestigd met de Zeedijk in de achtertuin is het hotel gelegen in het hart van China Town Amsterdam. Het hotel heeft 81 kamers en een Aziatisch geïnspireerd concept en interieurdesign.

Hotelier en oprichter van Vondel  Hotels, Arjen van den Hof, laat zich bij ieder nieuw project inspireren door de historie van het pand.

Enthousiast door de historie en culturele achtergrond van het pand en de buurt creëerde hij dit keer een Aziatisch geïnspireerd boutique hotel. De bouw van het hotel op de Geldersekade begon in de zomer van 2018 en na anderhalf jaar verbouwen en renoveren staat de opening voor februari 2020 op de agenda. Eveneens zal dan de lang gesloten Elleboogsteeg wederom toegankelijk worden om te dienen als doorloop tussen de Zeedijk en Geldersekade.

'Originele hotelervaring'

Met 81 kamers, uitzicht op de stad en artistieke blikvangers wil MAI Amsterdam bezoekers een 'originele hotelervaring' bieden. Naast de ontwikkeling van het hotel liggen er betreft dit project ook plannen voor een restaurant en atelier op de tekentafel van Vondel Hotels.