Is jullie horecazaak al klaar voor 1 juni?

Is jullie horecazaak al klaar voor 1 juni?

'Take care of good health', luidt onze slogan. Hygiëne as a Service (HaaS) van Desinfectie-Paal introduceert een nieuw en compleet desinfectie concept. Want het coronavirus - COVID-19 - vereist wereldwijd blijvende hygiënische voorzorgsmaatregelen.

Dat betekent dat uw organisatie een praktische desinfectiemethode moet bieden. Eén die snel, handig en effectief werkt. Hygiëne as a Service (HaaS) helpt en ontzorgt u hierbij. Wij hebben een mobiele desinfectie-paal ontwikkeld. Het gebruik hiervan voorkomt verspreiding van virussen.

Zoals het protocol 'Heropening horeca' aangeeft is elke horecagelegenheid verplicht om haar gasten bij binnenkomst hun handen te laten desinfecteren. U kunt de desinfectie-pa op elke gewenste plek installeren en dankzij zijn mobiliteit kunt u de desinfectie-paal indien nodig makkelijk verplaatsen. Zo garandeert u standaard de hygiënische service waarop uw doelgroep rekent.

Wij kunnen 3 verschillende desinfectie-palen leveren in een lease- of koopovereenkomst. Deze leaseovereenkomst is op basis van 1,2 of 3 jaar, de prijzen per maand zijn hierop afgestemd. Starttarief vanaf € 29,00 euro exclusief btw per maand op basis van 3 jaar (gemiddeld 800 uitgiftes handalcohol per maand). De leaseovereenkomst omvat gebruik van de desinfectie-paal, dispenser en handalcohol 80% op basis van 800 uitgiftes handalcohol  per maand.

Daarnaast kunnen wij ook de desinfectie-palen aanbieden in een koopovereenkomst. Desinfectie-paal (exclusief lijst) € 249,00 exclusief btw, Logo-zuil € 399,00 exclusief btw inclusief elleboog dispenser en een Communicatie-zuil € 499,00 exclusief btw inclusief elektronische dispenser.

Wij hebben witte en zwarte palen in ons assortiment en kunnen onze desinfectie-palen leveren in standaard RAL kleur bij afname van minimaal 10 stuks. Wilt u een logo op de desinfectie-paal? Wij kunnen dit verzorgen voor €59,00 exclusief btw. Handalcohol 80% is voor onze klanten te bestellen voor 7 euro per liter.

Desinfectie-Paal BV heeft altijd meer dan 1000 stuks op voorraad! Bekijk hier ons assortiment.

Bekijk deze collectie

Hygiëne

Hygiëne in de horeca is een randvoorwaarde. In deze collectie staan effectieve strategieën voor insectenbestrijding en de nieuwste technieken voor grondige schoonmaak. Met de tips is de gezondheid van je gasten gewaarborgd.