Invasie van knuffels bij Eetwinkel Kwebbles

Invasie van knuffels bij Eetwinkel Kwebbles

Kinderen en andere knuffelliefhebbers kunnen de komende tijd hun hart ophalen bij Eetwinkel Kwebbles. De cafetaria heeft namelijk het Knuffel Festijn gelanceerd. Gasten kunnen sparen voor verschillende knuffels, knuffels doneren en een hele grote knuffel winnen.

‘Toen we 15 jaar geleden begonnen, hadden we ook zo’n actie’, zegt Antoine van Vugt van Eetwinkel Kwebbles in Geertruidenberg. ‘Laatst kwam ik een oude folder tegen en dacht: dit is perfect voor de coronatijd. Je kunt bij ons veilig knuffelen.’ De ondernemer benaderde fabrikanten en leveranciers en elf van hen sponsoren de knuffelactie: Remia, Joppie, Nic, Aviko, Natura, Gouda’s Glorie, Mexicano, Salomon Foodworld, Vanreusel, Chefs Culinar en Mora. ‘Dankzij hen kan ik de knuffels kopen en de actie organiseren.’

Eetwinkel Kwebbles

Sparen voor verschillende knuffels

De knuffels zijn te bemachtigen door spaarkaarten in te leveren. Voor een volle kaart zijn twaalf zegels nodig. Gasten krijgen bij elke 5 euro die ze besteden een zegel. Daarnaast kunnen ze extra spaarpunten krijgen op bepaalde actieproducten, zoals friettoppers, broodje carpaccio, Mexicano-burger en de Ragouzi. Bij de Familie Box, een box gevuld met 33 minisnack, friet en saus, krijgen mensen 9 extra spaarzegels.

Knuffels doneren

Er zijn veel verschillende soorten: kleinere knuffels die met 1 spaarkaart te bemachtigen zijn, tot grotere exemplaren voor 2 spaarkaarten plus 5 euro. Gasten kunnen hun knuffel zelf houden of doneren aan Villa Pardoes. In dat geval gaat de volle spaarkaart in een doos, waar aan het eind een deelnemer uit wordt getrokken die een grote knuffel van 130 wint.

Eetwinkel Kwebbles

Facebook-actie

Van Vugt krijgt positieve reacties op het Knuffel Festijn, ook op Facebook. ‘Mensen die ons bericht delen, liken of iemand taggen, kunnen de Familie Box winnen. Dat soort acties werkt erg goed, beter dan een betaalde socialmediacampagne.’ Het Knuffel Festijn loopt van 1 oktober tot en met 30 november. Mensen die Eetwinkel Kwebbles in die periode bezoeken, kunnen er niet omheen: de hele zaak staat vol met knuffels.