Rubin Hu met derde zaak nu echt de Kwalitariakoning van Zwolle

Rubin Hu met derde zaak nu echt de Kwalitariakoning van Zwolle

Hij had al twee vestigingen van Kwalitaria Délifrance in Zwolle, maar nu heeft ondernemer Rubin Hu in het centrum een derde geopend. De gloednieuwe Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum is met twee verdiepingen meteen de grootste.

Na zaken in de wijken AA-Landen en Zwolle-Zuid, vestigt Hu zich met Kwalitaria Délifrance nu ook in het centrum van Zwolle. ‘De zaak in het centrum is een mooie aanvulling. We zien veel potentie in deze locatie’, zegt Hu. De cafetaria en lunchroom maakt onderdeel uit van een complex met een Pathé-bioscoop, een Deen-supermarkt en een restaurant van De Beren.

Twee verdiepingen

De gloednieuwe vestiging bestaat uit twee verdiepingen en is gebouwd volgens het nieuwste Kwalitaria- en Délifrance-concept, met de kenmerkende stoere en groene details. ‘Het is een sfeervolle plek geworden, waar je met het hele gezin gezellig kunt zitten,’ aldus Hu. Binnen is er normaal gesproken plek voor 80 mensen en op het terras 60. Vanwege de coronamaatregelen is nu de helft daarvan beschikbaar.

Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum

Vier Kwalitaria’s in Zwolle

Naast de drie vestigingen van Rubin Hu telt Zwolle een vierde Kwalitaria, in winkelcentrum Stadshagen. De vrouw van Hu runt in datzelfde winkelcentrum een Délifrance.