Febo bundelt krachten met Deliveroo

Febo bundelt krachten met Deliveroo

Febo in Amsterdam en Amstelveen start op 11 december met maaltijdbezorging in samenwerking met Deliveroo. Alle bestellingen worden dan alleen door Deliveroo bezorgd.

Febo-vestigingen bezorgen al op enkele plekken in Nederland, maar de service breidt nu uit naar de hoofdstad én naar Amstelveen. Vanaf 11 december worden de Febo-producten in deze regio uitsluitend geleverd via Deliveroo. Op deze manier krijgt heel groot Amsterdam volgens Febo de beste en snelste service.

Korting op snacks

Febo doet vanaf woensdag 11 december meteen mee met de Golden Gift Weeks van Deliveroo. Bij elke bestelling krijgen klanten korting op de beroemdste snacks van Febo, namelijk de tweede Grillburger en/of een tweede kroket gratis.

Febo Deliveroo

Over Febo

De Amsterdamse FEBO startte in 1941 als banketbakkerij, met een eerste zaak vlakbij het Olympisch Stadion – al is de naam een afkorting van de Ferdinand Bolstraat, waar oprichter Johan Izaäk de Borst het vak leerde en waar inmiddels een bekende vestiging zit. Behalve brood en banket specialiseerde Febo zich in de kroket.

In de jaren 60 opende de zaak zijn eerste automatiek, waar ambachtelijke happen ‘uit de muur’ kunnen worden gekocht; door het enorme succes ging de bakkerij verder met alleen kroketten en snacks. In 1976 werd de beroemde Grillburger gelanceerd, die inmiddels eveneens in een vegetarische variant bestaat. Daarnaast zijn het roomijs, de milkshake, friet en kip bekende producten.

Vandaag de dag zijn er meer dan 75 vestigingen met aan het hoofd Dennis de Borst, derde generatie van de ondernemersfamilie.