Luining (23) wil met De Frietbar de lijn van Rpel doorzetten, maar wel een breder assortiment presenteren. Ten eerste wil hij meer doen met de verse friet. ‘We hebben loaded fries, friet met bijzondere toppings’, laat de jonge ondernemer weten. ‘Daarnaast breiden we het aantal snacks uit en lanceren we een broodjesconcept zodat we meer kunnen bieden tijdens de lunch.’
Compleet verbouwd
Het interieur is compleet op de schop gegaan. ‘De hele zaak is verbouwd. Alles is geschilderd en er staat een nieuwe balie. Als je langskomt, zul je het niet meer herkennen.’ Luining verklapt alvast dat het interieur goudkleurige accenten heeft. De Frietbar heeft plek voor 35 tot 40 gasten.
Luining heeft een aantal jaar ervaring in de horeca en runt De Frietbar met twee compagnons die op de achtergrond willen blijven.
Rpel gesloten
In het pand van De Frietbar zat tot september Rpel, een biologische snackbar. Deze werd in december 2016 geopend door Roel Engelen en Maarten Wijnen. De precieze reden van de sluiting is niet bekend.