Smullers in Amsterdam voor één dag volledig vegetarisch

Smullers in Amsterdam voor één dag volledig vegetarisch

Smullers op Amsterdam Centraal wordt helemaal vegetarisch. Althans, voor vandaag, vrijdag 4 oktober. En dat is niet omdat het Dierendag is.

Smullers viert op deze manier namelijk dat het een jaar de vegetarische burger van De Vegetarische Slager in het assortiment heeft. De volledige automatiek kleurt daarom groen door de verpakkingen van de vegetarische burgers. De snackbarketen vult voor één dag alle automatiek-luikjes met vegetarische burgers, bamischijven en kaassoufflés.

‘De vegetarische burger is sinds z’n lancering vorig jaar een groot succes. Met deze ludieke actie kunnen we nog meer reizigers kennis laten maken met dit product’, aldus Smullers marketeer Roger Bloem.

Negen jaar Vegetarische Slager

Het is ook exact negen jaar geleden dat de Vegetarische Slager de onze eerste winkel openden in Den Haag. ‘Sindsdien hebben miljoenen vleesliefhebbers hun tanden gezet in het nieuwe vlees; vleesch zonder dieren’, zegt Jaap Korteweg, oprichter van De Vegetarische Slager. ‘Het is fantastisch dat zo veel gasten van Smullers vandaag kennis kunnen maken met deze populaire vegetarische burger, die zelfs de grootste vleesliefhebber kan overtuigen.’

‘Smullers populair bij vegetariërs’

Dankzij de samenwerking met De Vegetarische Slager is de snackbarketen naar eigen zeggen populairder dan ooit bij de vegetarische eters. Inmiddels is één op de tien burgers die de keten verkoopt vegetarisch. Eerder voegde de formule vegan mayonaise toe aan het assortiment en maakte het de bamischijven vleesloos.