Mobiel betalen mogelijk bij Febo

Mobiel betalen mogelijk bij Febo

Naast betalen met contant en met pin kunnen gasten bij Febo vanaf nu ook met hun mobieltje betalen. Het gaat vooralsnog om een pilot, bij tien vestigingen in en rondom Amsterdam.

Febo is een samenwerking aangegaan met OK, het bedrijf dat de app heeft ontwikkeld waarmee klanten met hun mobiele telefoon kunnen betalen.

Automatische kortingen

De kassa’s van Febo zijn volledig geïntegreerd met OK, waardoor het naast mobiel betalen ook mogelijk is om automatisch kortingen of spaaracties toe te passen. ‘Dat is een van de redenen waarom we voor OK gekozen hebben, want zo wordt het onze gasten een stuk makkelijker gemaakt om mee te doen aan bepaalde acties, of kortingen te verzilveren’, zegt Rory van Haarlem van Febo.

Febo-OK-app

Duurzamer

Van Haarlem: ‘Het scheelt handelingen aan de kassa, maar is ook een stuk duurzamer, doordat alles digitaal is. We hopen daarom dat onze klanten de OK-app net zo omarmen als wij.’ Met de OK-app kunnen consumenten de hele maand juli en gratis IJS-co krijgen.

Landelijk netwerk

Diverse formules in Nederland maken gebruik van de OK-app. Het bedrijf bouwt naar eigen zeggen aan een landelijk acceptatienetwerk, zowel in de winkel als online. Behalve FEBO is het ook mogelijk om met de OK-app te betalen bij onder andere de winkels van Praxis, Karwei, Dirk van den Broek en Vitaminestore.