Eazie beloont 10.000 stappen met 2 euro korting

Eazie beloont 10.000 stappen met 2 euro korting
Amsterdam - Fastfood concept Eazie op het Bijlmerplein. Foto: Diederik van der Laan

Wie beweegt, krijgt korting. Dat is het idee achter de actie van foodconcept Eazie. Hiermee wil Eazie gasten uitdagen en helpen zich lekker fit te voelen.

Gasten die kunnen aantonen dat ze die dag of de dag ervoor 10.000 stappen hebben gezet, krijgen korting. De actie gaat door het leven onder het motto ‘Summer fit, betaal door te bewegen!’.

Stappenteller

De actie is redelijk eenvoudig. Alle gasten die voor het bestellen bij een van de zeventien Eazie vestigingen in de Randstad op een stappenteller-app op hun telefoon laten zien dat ze op die dag of de dag ervoor 10.000 stappen hebben gezet, krijgen 2 euro korting.

Tekort

Uit diverse onderzoeken en studies is gebleken dat men voor een gezonde levensstijl minimaal 10.000 stappen per dag moet zetten. ‘De meeste mensen komen echter niet verder dan 6000 stappen. Het tekort van de 4000 stappen staat gelijk aan ongeveer 30 minuten bewegen en dat heeft een enorm positieve impact op lichaam én geest’, zegt het bedrijf.

Eazie is een vers en gezond foodconcept voor wokmaaltijden, salades, wraps en smoothies. Eazie staat naar eigen zeggen voor een gezonde lifestyle. ‘Voldoende bewegen is daarbij heel belangrijk’, meldt de organisatie.

Amsterdam – Fastfood concept Eazie op het Bijlmerplein. Foto: Diederik van der Laan

Zelf samenstellen

Het doel van Eazie is om het voor iedereen mogelijk te maken om op zijn of haar eigen manier een maaltijd samen te stellen met verse ingrediënten. De keten heeft in totaal zeventien vestigingen verspreid over Amsterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Zaandam en Zoetermeer.

Amsterdam – Fastfood concept Eazie op het Bijlmerplein. Foto: Diederik van der Laan