Papa John's Pizza opent eerste eat-in

Papa John's Pizza opent eerste eat-in

De Amerikaanse keten Papa John's Pizza opent eind februari een vestiging in Almere. Het is de eerste zaak in Nederland met een eat-in functie.

Papa John’s Pizza opent in het centrum van Almere, in een hoekpand van zo’n 180 vierkante meter groot met plaats voor ongeveer twintig gasten.

De zaak in Almere wordt de eerste franchisevestiging in Nederland waar naast take away en delivery ook een eat-in functie komt. Er is ruimte voor zo’n twintig gasten om pizza’s, desserts of andere bestellingen in de zaak te nuttigen.

AssortimentPapa John's Pizza

Het assortiment bestaat uit ruim twintig verschillende pizza’s. Daarnaast is het mogelijk om je eigen pizza te creëren. Verder zijn er in Almere straks onder andere Plain Wings (kippenvleugels uit de oven), Chicken Poppers (krokante kippenborst), Garlic Knots (verse deegknopen met knoflook en kaassaus) en Cheesy Jalapeno Bites (Jalapenopepers met kaas) te verkrijgen. Papa John’s Pizza benadrukt dat er gewerkt wordt met verse producten. Twee tot drie maal per week wordt de zaak in Almere bevoorraad.

Alle pizza’s worden geleverd met een pepperoncini – een klein pepertje – en een bakje knoflooksaus. De bestelling wordt binnen een half uur met e-scooters bezorgd in een straal van 8 tot 10 minuten om de zaak.

>> Lees hier over de ambities van Papa John’s Pizza in Nederland

Papa John’s Pizza

Papa John’s Pizza telt momenteel elf vestigingen in Nederland, hoofdzakelijk in en om Amsterdam en Utrecht. Papa John’s Pizza in Almere is de eerste zaak in Flevoland. Het Amerikaanse concept telt wereldwijd bijna zesduizend zaken en is daarmee de derde grootste pizzaketen ter wereld.