Hoofdjury Cafetaria Top 100 verwelkomt nieuw lid

Hoofdjury Cafetaria Top 100 verwelkomt nieuw lid
Jesper Polman en vader Rob voor de zaak in Bemmel met Polly’s Foodbike. Foto: Koos Groenewold.

De hoofdjury van de Cafetaria Top 100 voor 2018 is bijna rond. Naast een aantal vaste krachten verwelkomen we dit jaar een jonge, enthousiaste en vooral succesvolle ondernemer.

Jesper Polman van Eetwinkel Polly, winnaar van de afgelopen editie van de Cafetaria Top 100, maakt dit jaar deel uit van de hoofdjury. ‘Het lijkt me sowieso leuk om te brainstormen met vakgenoten over de toekomst van de branche. Waar gaat het heen?’ Zijn leeftijd is volgens hem een voordeel. ‘Ik ben nog jong en kan nog een hoop leren. Maar ik ben wel dagelijks bezig met vernieuwende ideeën, en ik weet wat wel en niet werkt.’

Oprechte klantvriendelijkheid

Waar gaat Jesper op letten? ‘Op het totaalplaatje, waaronder hygiëne en klantvriendelijkheid. Wat betreft dat laatste: wordt er met oprechtheid aandacht aan besteed? Is het gemeend en wordt het gevoeld? Daarnaast vind ik originaliteit en creativiteit heel belangrijk. Iedereen kan een frikandel verkopen, maar wat onderscheid jou van de rest? Gezondheid wordt ook steeds meer een issue, hoe speel je daarop in?’

Cafetaria Top 100

Foto: Koos Groenewold

Eigen frietlijn

Jesper Polman is tegenwoordig het gezicht van Eetwinkel Polly in Bemmel. Hij is degene aan het roer, met zijn vader Rob op de achtergrond. Jesper is erg actief met nieuwe concepten, zowel in de eigen zaak als formulebreed. Zo heeft hij een eigen frietlijn ontwikkeld, met onder meer teriyaki beef, pulled pork en verse guacamole. Hij verzorgd daarnaast zelf de fotografie voor menu’s en marketinguitingen.

Eetwinkel Polly, opgericht in 1982 door Rob en zijn broer Frank, staat sinds 2005 in de Cafetaria Top 100. In 2013 werd Polly uitgeroepen tot Beste Kleine Cafetaria.

Ook meedoen aan de Cafetaria Top 100? Schrijf je hier geheel gratis in!