Pilotstore Kwalitaria krijgt Délifrance corner

Pilotstore Kwalitaria krijgt Délifrance corner

De overname van Délifrance door formulehuis FFC is nog niet officieel, maar in de pilotstore onder het hoofdkantoor in Vianen neemt de franchiseorganisatie alvast een voorproefje.

FFC wordt naar alle waarschijnlijkheid master franchiser in Nederland en België. Daarom heeft het formulehuis besloten om de pilotstore van Kwalitaria in Vianen uit te breiden met een Délifrance-corner. De winkel sluit daarom de komende periode en zal medio april haar deuren weer openen.

Délifrance

De pilotstore van Kwalitaria op het hoofdkantoor van FFC in Vianen. Foto: Herbert Wiggerman.

Goed beeld van de mogelijkheden

Bas Holshuijsen, algemeen directeur FFC: wil met de corner nieuwe ondernemers een goed beeld geven van de mogelijkheden. ‘Daarom hebben we ervoor gekozen om het allernieuwste cornersysteem van Délifrance toe te voegen aan de pilotstore van Kwalitaria. Omdat ons hoofdkantoor letterlijk bovenop de winkel zit, is dit gelijk een mooie manier om nog meer feeling met de producten van Délifrance te krijgen.’

De overname ligt momenteel ter goedkeuring bij de ondernemingsraad van Délifrance. Volgens FFC moet de overname in maart of april van dit jaar rond zijn.

DélifranceSamenwerking met Délifrance

FFC werkt sinds 2013 samen met Délifrance; er zijn momenteel dertig Kwalitaria-vestigingen met een shop-in-shop van de lunchroomformule. In totaal telt Nederland zestig stand alone vestigingen. Daarnaast zijn er zestig shop-in-shops in tankstations.

Onlangs opende in Bennekom de eerste Kwalitaria 4.0 met een Délifrance-corner. Dit is de zesde vestiging van de 4.0-versie.

Sterker groeien

Het formulehuis gaat onder meer het 4.0-concept ‘Phoenix’van Délifrance verder uitrollen. Onder FFC moet het aantal locaties ook sterker groeien dan voorheen.