Poké Perfect opent drie nieuwe filialen en wil blijven uitbreiden

Poké Perfect opent drie nieuwe filialen en wil blijven uitbreiden

Poké Perfect groeit. De afgelopen maanden opende het Nederlandse familiebedrijf wederom een aantal nieuwe locaties. Na locaties te hebben geopend in Amsterdam, Utrecht, Den Bosch en Almere kunnen nu ook Nijmegen, Leiden en Dordrecht aan dit rijtje worden toegevoegd.

Quinta Witzel, die Poké Perfect , samen met haar broer Gerrit Jan oprichtte: 'Vlak voor ons vijfjarig bestaan mogen we deze zomer drie prachtige, nieuwe locaties openen. We vinden het fantastisch dat onze gerechten zo omarmd worden in Nederland en we kijken er dan ook erg naar uit om deze aan de inwoners van Dordrecht, Nijmegen en Leiden te laten proeven.'

Naast dat het concept blijft groeien, is vernieuwing, naar eigen zeggen, een terugkerend onderwerp. Poké Perfect lanceerde in 2020 warme bowls, familieboxen en wisselende seizoenspecials zoals de ‘Kibbeling Poké’ en de ‘Beef Rendang’. Naast bowls zijn er ook nog verschillende sushiritto’s, bijgerechten en desserts te bestellen en kun je zelf je maaltijd samenstellen met je favoriete ingrediënten.

Uitbreiding Poké Perfect

Sinds de opening van de eerste locatie aan de Amsterdamse Prinsengracht in 2016, is Poké Perfect, inmiddels met investeringen van het Italiaanse Poke House, flink aan het uitbreiden. Met de nieuwe vestigingen is het concept te vinden op elf locaties verdeeld over Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Almere, Dordrecht, Leiden en Nijmegen.

Poke Perfect
Oprichters Quinta en Gerrit Jan Witzel.

Het bedrijf wil binnenkort nog meer plaatsen aan dit rijtje toevoegen. 'Hiervoor zijn we altijd op zoek naar enthousiaste franchisenemers', aldus de keten. Poké Perfect heeft in alle vestigingen zitmogelijkheden, en focust zich daarnaast op bezorging via diensten als Thuisbezorgd en Uber Eats.