Hotels van Oranje gaat verbouwen: inventaris online geveild

Hotels van Oranje gaat verbouwen: inventaris online geveild

Het Beach Hotel, restaurant Dutch en Grand Café 't Elfde Gebod in Noordwijk aan Zee, onderdeel van Hotels van Oranje, worden gesloopt vanwege een grootschalige verbouwing. Daarom wordt de luxe hotel- en restaurantinventaris van deze horecagelegenheden geveild.

De veilingen van de inventaris van de zaken van Hotels van Oranje, zijn op dit moment geopend. Meebieden op de kavels van het Beach Hotel kan tot en met 5 januari 2022, de veiling van restaurant Dutch en ’t Elfde gebod sluit op 7 januari 2022.

Onder meer het Beach Hotel in Noordwijk aan Zee veilt wegens de 'ingrijpende verbouwing' alle inventaris. Van de complete receptie, tot de minibars en hotelkamerinrichting, alles komt onder de digitale hamer. Bekijk hier de complete veiling.

Banken, verlichting en complete bar

Daarnaast worden ook de inboedel van restaurant Dutch en Grand Café ’t Elfde Gebod geveild. Deze twee etablissementen staan eveneens voor een grootschalige verbouwing en veilen daarom de complete inrichting. Onder meer chesterfieldbanken, een professionele espressomachine, verlichting en zelfs de complete bar worden geveild. Bekijk hier alle kavels.

Zowel het Beach Hotel, als restaurant Dutch en Grand Café ’t Elfde Gebod maken onderdeel uit van Hotels van Oranje. En dit zijn niet de enige drie onderdelen van Hotels van Oranje die een grootschalige verbouwing ondergaan. Begin 2022 volgt daarom nog een grote online veiling met inventaris van de Hotels van Oranje.

Over de veilingen

De online veiling van de hotelinventaris van het Beach Hotel is op dit moment geopend voor biedingen. De veiling sluit op woensdag 5 januari 2022 vanaf 18:00 uur.

Klik hier voor meer informatie over deze veiling.

Ook op de café- en restaurantinventaris en de horeca-apparatuur van restaurant Dutch en Grand Café ’t Elfde Gebod kan op dit moment geboden worden. De online veiling sluit op vrijdag 7 januari 2022 vanaf 15:00 uur.

Klik hier voor meer informatie over deze veiling.