Restaurant in kerst- en wintersfeer

Bunzl heeft dit jaar weer een compleet assortiment van Duni en Georgia Pacific tafellakens, napperons en bijbehorende servetten, kaarsen en linten. Nieuw in het assortiment van Duni is Stars on Red, Stars on Green, Copperfield en Copperfield Silver. Winter Wonderland zorgt voor extra sfeer in het restaurant gedurende de wintermaanden. Georgia Pacific komt met vier

Bunzl heeft dit jaar weer een compleet assortiment van Duni en Georgia Pacific tafellakens, napperons en bijbehorende servetten, kaarsen en linten. Nieuw in het assortiment van Duni is Stars on Red, Stars on Green, Copperfield en Copperfield Silver. Winter Wonderland zorgt voor extra sfeer in het restaurant gedurende de wintermaanden. Georgia Pacific komt met vier nieuwe dessins: Golden Stars, Christmas Tree, Christmas Time en Santa Claus.

Verder komt SCA Hygiene Products met een speciale kerst dispenserservet. Ook zijn kaarsen, koffiebekers en verschillende condiments (suikersticks, creamers, chocolade en koekjes) van Bunzl voorzien van kerstdessins.

Informatie: Bunzl Outsourcing Services, Amsterdam, tel. (020) 409 72 22 of www.bunzl.nl.