Swinkels brengt Brew@theZoo naar Nederland

Swinkels brengt Brew@theZoo naar Nederland

In Safaripark Beekse Bergen organiseert Swinkels Brew@theZoo. Een concept dat in het buitenland in al een populair fenomeen is.

Brew@theZoo komt vrijdag 24 en zaterdag 25 juni voor het eerst naar Nederland. Op die dagen kunnen bezoekers in Safaripark Beekse Bergen verschillende bieren uit de koker van Swinkels Family Brewers drinken. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan een beschermingsproject voor giraffen.

Tijdens Brew@theZoo kunnen deelnemers van 17.30 tot 22.00 uur speciaalbieren proeven op drie verschillende horecapleinen in het Safaripark in Hilvarenbeek.

Er worden bieren geschonken van meer dan 25 verschillende bierbrouwerijen waaronder Uiltje Brewing Company, brouwerij de Molen en Van Moll Craft Beer. Ook lokale brouwers als Stadsbrouwerij 013 (Tilburg) en brouwerij de Roos (Hilvarenbeek) zijn vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er diverse eetgelegenheden, is er op elk plein muziek en zijn er biersommeliers aanwezig die bierproeverijen begeleiden.

Giraffe Conservation Foundation

Tickets à €45 euro zijn inclusief tien consumptiemunten voor drankjes en eten, een uniek proefglas, goodiebag, wandel-, bus- en bootsafari en gratis parkeren. De kaartverkoop start 8 maart.

Van elk verkocht toegangskaartje gaat €1 euro naar de Giraffe Conservation Foundation. Deze stichting zet zich in voor de bescherming van de giraffen in onder andere Ethiopië. Dat doen ze door het leefgebied te beschermen, bedreigingen van stropers tegen te gaan en de lokale bevolking te onderwijzen.