Samen met het Voedingscentrum en de Meko Hygiëne Groep zijn vijf workshops op poten gezet, bedoeld voor leidinggevenden in de voedingsdienst, chef-koks, sous-chefs en (zelfstandig werkende) koks in instellingen.Het doel van de bijeenkomsten is in één dag (van 10.00 tot 16.00 uur) concrete handvatten en oplossingen te bieden voor problemen met de toepassing van de op 31 oktober 2001 gepresenteerde, nieuwe Hygiënecode. Het minimum aantal deelnemers aan een workshop is 15, het maximum is 25. De kosten voor de ‘hygiëneworkshops’ bedragen voor leden van het Koksgilde € 148,- en voor niet-leden € 170,-, inclusief lunch. De workshops zijn op: 4 maart in Rotterdam, 18 maart in Eindhoven, 8 april in Castricum, 22 april in Assen en 24 april in Utrecht. Ferdi Olde Bijvank, secretaris van het gilde, geeft telefonisch graag meer informatie: (0318) 64 30 93.
Workshops Hygiënecode
Het Koksgilde Nederland, de vereniging van foodprofessionals in horeca en instellingen, die voortkwam uit de NCCK en de NVK, organiseert een aantal ...
Krijg het beste van Misset Horeca in je mail
Misset Horeca houdt ambitieuze ondernemers op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen in de horecabranche. Schrijf je nu in voor de Misset Horeca-nieuwsbrief en ontvang gratis het actuele horecanieuws, praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap.
