De complete make-over van Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen is afgerond

De complete make-over van Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen is afgerond

De grootscheepse renovatie van het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen is afgerond. Na een complete make-over van alle 178 hotelkamers beschikt het hotel vanaf de heropening over kamers in diverse types, variërend van Deluxe kamers tot Suites. Voor gezinnen met kinderen zijn er kamers met een tussendeur en speciale familiekamers.

Hotel als rustpunt

Het hotel is 198 stappen verwijderd van het strand en binnen 10 minuten is de binnenstad van Den Haag bereikbaar. Interieurarchitect Etienne Bouten van B+B Interieur zette het rustpunt centraal in zijn ontwerp van de nieuwe kamers, door gedempte kleuren zoals zandtinten en de kleuren van de ondergaande zon toe te passen. 'We wilden rust creëren voor onze gasten. Na een drukke dag op het strand, een stadsbezoek of een zakelijke bijeenkomst, thuiskomen in een omarmende, luxe en royale uitstraling', licht hij toe.

Aan alles gedacht

Bij de make-over is aan alles gedacht: zo is er de mogelijkheid de eigen favoriete serie of muziek te streamen via een chromecast, zijn er luxe badkamers met Rituals-producten, en comfortabele bedden. Gezinnen met kinderen kunnen kiezen voor een 4-persoons familiekamer of een connecting kamer.

Het Bilderberg Ontbijtbuffet bestaat uit vers brood van het Vlaams Broodhuys, een ruime selectie aan warme gerechten, Lavazza koffie, Dilmah thee, vers fruit en meer. In de SALT Coastal Bar & Bistro worden bistrogerechten geserveerd.

'Mogelijkheden voor zakelijke events zijn eindeloos'

General manager Jurriaan Theloosen van het Europa Hotel Scheveningen is trots. 'We staan klaar voor onze gasten met een sterk team dat is ingewerkt door Bilderberg en dat gastvrijheid helemaal in de vingers heeft. Uiteraard verblijven hier veel leisure- en weekendgasten, vooral in de zomerperiode. Daarnaast zijn we ook de beste plek voor een zakelijke bijeenkomst of event.'

Thuisbasis van veel internationale organisaties

Het hotel beschikt over 10 ruimtes, waarvan de sfeer is geïnspireerd door beroemde badplaatsen uit Europa. Het Bilderberg team zorgt voor de verse koffie en thee, een lunch die energie geeft en een vleugje ‘magie’ van Scheveningen. De directe omgeving van het hotel is de thuisbasis van veel internationale organisaties en ook daarom een bestemming voor zakelijke ontmoetingen; van congres tot conferentie. In de achtertuin van het Europa Hotel zijn de NCIA van de NATO gelegen, net als het Internationaal Strafhof en vele ambassades waaronder die van België, Duitsland en Zwitserland.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.