't Zusje opent nieuwe vestiging en verhuist er één

't Zusje opent nieuwe vestiging en verhuist er één
Guus & Nick Raadgever van 't Zusje

't Zusje Zutphen opent haar deuren op vrijdag 24 mei 2024 in de Bronsbergen. 't Zusje Tilburg heeft een nieuwe locatie aan de Monumentstraat 6.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om het pand van ’t Zusje Zutphen om te toveren in een sfeervol restaurant. De inrichting ademt een warme sfeer, passend bij de rustieke charme van de Bronsbergen.

Pand Zutphen
Pand Zutphen

Omringd door een recreatiegebied biedt ’t Zusje Zutphen een bourgondische ervaring, waarbij gasten zowel binnen in het sfeervolle restaurant als buiten op het ruime terras kunt genieten van ruim 70 verschillende versbereide tapasgerechtjes.

’t Zusje Tilburg verhuisd

’t Zusje Tilburg heeft een nieuwe locatie aan de Monumentstraat 6. Met veel enthousiasme is er hard gewerkt aan een verbouwing om een mooi nieuw restaurant te realiseren.

Bekijk deze collectie

Conceptontwikkeling

Bij het starten, restylen of renoveren van een horecabedrijf heb je vaak wel een idee hoe het uiteindelijk moet worden. Maar hoe begin je? Hoe ontwikkel je een succesvol concept en waar moet je op letten bij de inrichting? In deze collectie tips en inspiratie voor ondernemers. Ook delen horecaondernemers hun ervaringen.