Terras Top 100 2024 nr. 14: Het Stadscafé, Apeldoorn

Terras Top 100 2024 nr. 14: Het Stadscafé, Apeldoorn

De ruime opzet van het terras, omgeven door groene heggen heeft een uitnodigende en verzorgde uitstraling. Gasten hebben de keuze uit een mix van zitmogelijkheden, variërend van lage tafels en stoelen tot hoge tafels met krukken.

De service is een van de sterke punten van Het Stadscafé. Medewerkers zijn hulpvaardig en reageren snel op de behoeften van de gasten. ‘De attente houding blijkt uit het advies om niet onder de boom te zitten vanwege mogelijke duiven’, schrijft een tevreden jurylid. Medewerkers stralen enthousiasme uit en geven gedetailleerde informatie over het menu, waarbij specials van de dag worden aanbevolen. Het oogcontact en de glimlach van het personeel zorgen voor een gastvrije sfeer.

Hoewel de begroeting met een informele 'hoi' als minder gepast wordt ervaren, maakt de vriendelijkheid en snelheid van de service dit ruimschoots goed. Nóg ietsjes meer sociale interactie met de gasten zal de totaalervaring nog waardevoller maken. Het Stadscafé biedt een uitstekende plek om te genieten van een ontspannen terraservaring.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.