Nieuw tijdschrift over gastronomisch Italië

DSV Media geeft een nieuw tijdschrift uit over gastronomie en reizen in Italië. 'De Smaak van Italië' verschijnt 25 april voor het eerst met een ...

‘Het blad gaat over reizen door Italië’, vertelt hoofdredacteur Molenbeek. ‘Op een route door het land beschrijven we de culinaire streekproducten, de betere restaurants en typische hotels. De eerste uitgave gaat over de streek Chianti, waarin we de wijnen en gerechten uit de streek beschrijven.’

De introductie van ‘De Smaak van Italië' vindt woensdag 23 april plaats in het Amersfoortse restaurant van Peter Gertenbach en Caroline van der Vlies: Tot 2007.

‘Het blad gaat over reizen door Italië’, vertelt hoofdredacteur Molenbeek. ‘Op een route door het land beschrijven we de culinaire streekproducten, de betere restaurants en typische hotels. De eerste uitgave gaat over de streek Chianti, waarin we de wijnen en gerechten uit de streek beschrijven.’

De introductie van ‘De Smaak van Italië' vindt woensdag 23 april plaats in het Amersfoortse restaurant van Peter Gertenbach en Caroline van der Vlies: Tot 2007.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.