Visburger voor lunch of hoofdgerecht

In navolging op de introductie van de Victoria nugget introduceert IBG Holland nu de Victoria burger op de horecamarkt. Deze krokante visburger is net ...

In navolging op de introductie van de Victoria nugget introduceert IBG Holland nu de Victoria burger op de horecamarkt. Deze krokante visburger is net als de nugget, gemaakt van Victoriabaarsfilet. De Victoriabaars staat bekend omzijn buitengewone voedingswaarde. en hoog gehalte aan Omega-3 vetzuren, met een cholesterolverlagende werking. De burger is voorgegaard en voorgebakken in een krokante paneerlaag en is in de frituur, oven of koekenpan te bereiden. De burger laat zich goed smaken in zowel een lunch- als hoofdgerecht.

In navolging op de introductie van de Victoria nugget introduceert IBG Holland nu de Victoria burger op de horecamarkt. Deze krokante visburger is net als de nugget, gemaakt van Victoriabaarsfilet. De Victoriabaars staat bekend omzijn buitengewone voedingswaarde. en hoog gehalte aan Omega-3 vetzuren, met een cholesterolverlagende werking. De burger is voorgegaard en voorgebakken in een krokante paneerlaag en is in de frituur, oven of koekenpan te bereiden. De burger laat zich goed smaken in zowel een lunch- als hoofdgerecht.

Verkrijgbaar in diepvries 12 kg blanco dos en vers per twee stuks in MAP verpakking.

Informatie: IBG Holland, ’s-Hertogenbosch, tel. (073) 644 88 42 if www.ibgholland.com.

Verkrijgbaar in diepvries 12 kg blanco dos en vers per twee stuks in MAP verpakking.

Informatie: IBG Holland, ’s-Hertogenbosch, tel. (073) 644 88 42 if www.ibgholland.com.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.